Aby tradycji stało się zadość, w tym dniu wypada zjeść pączka.
Ciekawostka: jeden pączek ok. 70 gramów wagi to 400 kcalorii,
Tradycyjny polski pączek musi być zrobiony z ciasta drożdżowego, usmażony na smalcu. Polukrowany i nadziany konfiturą.
Aby spalić jednego pączka wystarczy 45 minut szybkiego marszu.
Według tradycji osobę, która znajdzie orzecha w pączku, czeka szczęście.
W tym dniu Wszystkim życzymy smacznego :)
kończy się możliwość uzupełnienia edukacji
Zajęcia z Integracji sensorycznej
Totalna nowość - jedyna oferta w Polsce
sukcesy naszych studentów cieszą i napawają dumą
15-17 marca 2018r. w Poznaniu
Sympozjum 7-8 kwietnia 2018r. WSEiT Poznań
wystąpienie dr n. med. Adrianny Marii Borowicz
Zarezerwuj termin już dziś.
10 XI 2017 to był wspaniały warsztatowy dzień!
29-30 marca KUL Lublin
dr n. med. Adrianna Borowicz wygłosiłam wykład
kolejny raz we WSEiT
oraz uroczystości nadania imienia Uczelni
artykuł Instytut Mikroekologii
odbyło się dzięki uprzejmości firmy DeguDent
certyfikowane szkolenie
do 15.11 promocyjna cena
warsztat już 27.10.2015r. godz. 17:00
Już 24 października we WSEiTsympozjum FENICE
Pokaz odbędzie się 30 maja br., godz. 9:00 - 13:00
Konferencja przygotowana z myślą o kobietach
godz. 13.30 -14.05 wykład dr Agaty Mańkowskiej